EXPO partner ovogodišnje @tourdefruska manifestacije je i kompanija @sport_n_recovery by @schlarafia
@schlarafia je porodična firma osnovana 1934. godine u Beogradu. Fokusirani na inovacije, kvalitet materijala i ljubav prema svom radu, postali su prepoznatljiv brend koji voli mnogo generacija.

Tokom godina, @schlarafia je razvila široku liniju dušeka, kreveta, jastuka i drugih elemenata postelje.

Nedavno su se usmerili ka proizvodnji posebne linije superiornih ekoloških proizvoda za oporavak i poboljšanje performansi, stvarajući liniju @sport_n_recovery sa podlogama za vežbanje i dušecima za oporavak i poboljšanje performansi.

@sport_n_recovery proizvodi se preporučuju svima, a posebno sportistima i rekreativcima, a na #tourdefruska2023 ćete imati priliku da isprobate njihov inovativni dušek SR1 ENDURANCE sa tri patentirane inovacije, kao i njihove strunjače koje su ekološke i ne sadrže štetne materijale.

@schlarafia se ponosi svojim učešćem na ovom događaju, ističući svoju posvećenost inovacijama, ekologiji i porodičnim vrednostima.

@schlarafia i @sport_n_recovery vam poklanja četiri startnine za predstojeći @tourdefruska događaj i to za NAREDNA ČETIRI KUPCA strunjača na SPORT&RECOVERY by Schlarafia ONLINE prodavnici.

Startninu možete iskoristiti za sebe ili je pokloniti nekome.

Ne propustite ovu neverovatnu šansu da priuštite sebi vrhunsku podlogu za vežbanje i uživate divnoj vožnji i čarima Fruške gore.

Pobednici će biti kontaktirani direktno od strane @schlarafia nakon obavljene kupovine na online prodavnici.