Dolazite na Tour de Fruška i želite da iznajmite bicikl za neku od MTB trka?

Bike Adventure Belgrade omogućuje učesnicima naše manifestcije da po ceni od 3000rsd iznajme bicikl. Svaki bajk opremljen je rezervnom gumom, ručnom pompom, kacigom i bidonom za vodu. Rezervacije se mogu izvršiti na wheel@bikeadventurebelgrade.com ili na broj telefona +381 642286 570.

Takođe, svi posetioci koji tokom trajanja manifestacije izvrše rezervaciju ture imaće popust  od 20% na redovne cene za turu Fruška gora i 10% na ostale ture u ponudi.

Kompanija Bike Adventure Belgrade osnovana je 2017. godine od strane iskusnih biciklista i ljubitelja prirode, sa idejom da prva na tržištu Srbije ponudi jedinstvene all-inclusive mountain bike ture. Obezbeđuju sve što je potrebno za savršenu biciklističku avanturu – prevoz do i od destinacije, bicikl, biciklističkog vodiča, kacigu, ranac, užinu i vodu. Ture su poludnevne i celodnevne i dizajnirane su za sve nivoe – od početnika do eksperata.

„Fruška gora predstavlja pravi raj za bicikliste i iz godine u godinu omiljena je destinacija naših klijenata koji joj se rado vraćaju. Kroz partnerstvo sa Tour de Fruška želimo da pomognemo promociji biciklizma kao sporta, ali ujedno i kao vida aktivnog turizma”, generalni menadžer kompanije Bike Adventure Belgrade Tamara Taušanović..