Partner MTB Maraton S trke na ovogodišnjoj @tourdefruska manifestaciji je kompanija @inobacka.stanogradnja

Novosadska građevinska kompanija @inobacka.stanogradnja kao društveno odgovorna kompanija promoviše zaštitu životne sredine i podstiče sve u okruženju da se uključe u sportske aktivnosti u prirodi.

Fruška gora nudi beskraj mogućnosti za ljubitelje sportskih aktivnosti u prirodi kako za pojedince tako i za porodice sa decom. Podrškom #tourdefruska2023 kompanija @inobacka.stanogradnja želi da pozove sve da se priključe ovom fantastičnom događaju.

Strategija kompanije @inobacka.stanogradnja je usmerena ka implementaciji LEED standarda, odnosno međunarodnih standarda za izgradnju građevinskih projekata, odnosno implementaciju principa zelene gradnje.

Kompanija @inobacka.stanogradnja ulaže velike napore putem uvođenja inovativnih ekološki orijentisanih tehnologija u gradnji, samim tim, voleli bismo da uticaj na prirodu bude što manji.

Prilikom projektovanja i izgradnje @inobacka.stanogradnja koristi smernice energetske efikasnosti koje su važne kako bi se podigao kvalitet življenja i smanjio uticaj na okruženje.

To se ne odnosi samo na uštedu energije već i na uticaj na okruženje stambenih i poslovnih zgrada, materijala koji se koriste u gradnji, način kako se upravlja resursima na samim gradilištima.

Kompanija @inobacka.stanogradnja je vodeća kompanija u oblasti primene prefabrikovanog sistema gradnje koji omogućava upotrebu naprednih tehnologija odnosno industrijalizovan sistem gradnje koji ubrzava ciklus trajanja projekta, smanjuje otpad, opmogućava precizniju selekciju materijala za reciklažu (drvo, staklo, metali).