Partner trke Mlade nade na ovogodišnjoj #tourdefruska2023 manifestaciji je @movenpickfrusketerme

Resort Fruške Terme nalazi se na strateškoj lokaciji između dva najveća grada u Srbiji, Beograda i Novog Sada, na sunčanim padinama Fruške gore, prvog nacionalnog parka u zemlji.

Rizort čine 3 premium hotela, tipski različita, sa više od 300 lux soba & apartmana.

Odnedavno, rizort pored Premier Aqua hotela, Etno kompleksa „Vrdnička kula“ i Movenpick Resort & Spa Fruške Terme hotela, u svojoj baštini ima i „Fruške Residence“ kondominijum, prvo kondo naselje ovog tipa na Fruškoj gori.

Takođe, ovog maja će dobiti i novi, italijanski restoran „Piazza“, čime još jednom opravdava sinonim najbrže rastuće destinacje u zemlji i regionu.

@movenpickfrusketerme hotel može se pohvaliti najvećim kongresnim, a najpre najvećim Wellness & Spa centrom u Srbiji, te zbog toga partnerstvo sa sportsko – rekreativnom manifestacijom @tourdefruska sa kojom deli iste ciljeve i vrednosti, uopšte ne čudi!

Najvažniji od zajedničkih ciljeva svakako jeste podizanje svesti o značaju zdravog života i zaštiti @npfruska_gora

Pored toga, manifestacija @tourdefruska je prepoznata kao sjajni inicijator i drugih ideja za koje se rizort Fruške Terme zalaže, a da imaju veze sa zdravim telom, zdravim duhom, i zdravim društvom.

To su svakako razvoj destinacije, razvoj biciklizma, te dalji razvoj sportskih i kulturnih manifestacija u Vrdniku i celoj opštini.