Vila Slap smeštena je na sjajnoj lokaciji, na svega nekoliko koraka od centra Banje Vrdnik, gde svojim nesvakidašnjim izgledom zgrade uklesane u stenu, privlači pažnju velikog broja posetilaca.

U prizemlju vile se nalazi recepcija, kafić otvorenog tipa u čijem skolpu je i mini “biznis zona” namenjena poslovnim turistima.Tokom letnje sezone radi bašta kafića gde ispijajući svoje omiljeno piće možete uživati u prizoru i zvucima vodopada koji izvire iz stene sa vrha zgrade.

Prvoklasan izgled, kvalitet i komfor naših apartmana kao i sve blagodeti Banje Vrdnik na Fruškoj gori, garancija su Vašeg savršenog boravka kod nas. Vila raspolaže sa:
12 dvokrevetnih i 2 četvorokrevatna moderno opremljena studio apartmana kao i 2 relax sobe sa đakuzijem , povezani liftom na 3 sprata.

Sve smeštajne jedinice su klimatizovane, sa podnim grejanjem, brzim internetom, kablovskom televizijom i terasom. Gostima vile na raspolaganju je privatni parking pokriven video nadzorom.
U neposrednoj blizini vile Slap nalaze se: restorani, Specijalna bolnica Termal, prodavnica, Dom zdravlja, apoteka, park.