Do očuvanja dobrog zdravlja vode zdrava i nutritivno izbalansirana ishrana i fizička aktivnost.

Zato se početkom svake ishrane smatraju umerena šetnja i povećan unos voća i povrća.

Primenom savremene tehnologije fabrika za preradu povrća Flora prerađuje oko 15000 tona godišnje i tržištu nudi bogatu lepezu proizvoda prepoznatljivog kvaliteta, čuvajući njihovu nutritivnu vrednost u potpunosti.

U sinergiji sa prirodom Agrounija u svom jabučnjaku u Krčedinu uzgaja najlepše i najzdravije jabuke koje pored domaćeg, plasira na više od 25 inostranih tržišta.

Pažljivo čuvajući hranljive sastojke, svoje jabuke plasira i u formi soka koji predstavlja pravo osveženje.

U skladu sa sinergijom kao korporativnom vrednošću MK Group-e u sklopu koje ove dve kompanije posluju, Flora i Agrounija se udružuju u nameri da svoju posvećenost zdravom načinu života i prirodi, pokažu kroz pružanje podrške sportsko-rekreativnoj manifestaciji @tourdefruska koja je namenjena svim ljubiteljima prirode, zdravog života, biciklizma i sporta uopšte.

Učesnici događaja će ove godine imati priliku da na štandovima uživaju u plodovima prirode koje im donose Flora i Agrounija. 😍

U godini kada se obeležava četiri decenije uspešnog poslovanja, MK Group-a slavi uspeh svojih kompanija Flore i Agrounije, zahvaljujući kojima je prepoznatljiva i kao jedan od vodećih proizvođača i izvoznika srpskih jabuka, ali i prerađivača povrća.

Jubilarnih 40 godina poslovanja MK Group-a sa svojim članicama proslavlja sloganom “Slavimo budućnost”, najavljujući da najbolje iz njihovog asortimana tek dolazi.