U subotu 15.04.2023. smo održali više nego uspešan javni trening TDF Trail Open Day by IMLEK Protein, gde je prisustvovalo oko 100 posetilaca, od čega je bilo preko 60 trkača. Ovi brojevi su prevazišli sva naša očekivanja!

Specijalni gost, čuveni ultramaratonac Jovica Spajić, bio je veliko i prijatno iznenađene za sve prisutne.

Jovica Spajić trči trke koje se održavaju u najtežim uslovima i najsurovijim predelima naše planete. Trke koje se trče danima i noćima, gde se spava svega par sati jer postoje vremenski limiti. Trče se stazama nestandardne dužine, a najčešće 200, 300 i više kilometara. Od Sahare do Aljaske – Jovica je pobedio najsurovije predele. Po ponašanju i odnosu prema svojoj zemlji kažu da je Srpski savremeni vitez.

 

Nošeni njegovom fantastičnom energijom zajedno smo istrčali zvaničnu stazu Tour de Fruška i nakon toga se uz razgovor sa njim družili i počastili pastom Trattoria Vapene i IMLEK Protein napitcima našeg generalnog partnera trening trke.

Utisci trkača su da smo kreirali događaj koji nije viđen ni na mnogim zvaničnim trkama i da sad svi jedva čekaju zvaničnu trku koja će se održati u subotu 20. maja 2023 u Vrdniku.

Postavili smo novi standard organizaciji u trail svetu i stvorili uspomene koje će se dugo prepričavati.